advertoutYAMAHA – Pouzdanost. Performanse. Inovativnost. To su tri osnovna razloga zbog kojih mnogo nautičara poverenje poklanjaju isključivo Yamaha vanbrodskim motorima. Yamaha inženjeri su postali poznati po svom neumornom traganju za najboljim nautičkim iskustvom za sve vlasnike ovog brenda. Kao rezultat, vanbrodski motori Yamaha su postali sinonim za inovacije, performanse i sada već legendarnu pouzdanost.

advertoutSUZUKI – Velika posvećenost Suzukijevih inženjera razvoju četvorotaktnih motora je za rezultat imala najveću ponudu vanbrodskih motora na tržištu. Od najmanjeg 2,5 KS portabilnog motora do ogromnog V6 motora od četiri hiljada kubika i 300 KS, Suzuki predstavlja odličan izbor za svakog nautičara. Ukupno 20 modela, svi izrađeni po najnaprednijoj tehnologiji, koja mogu da dođu samo od četvorotaktnog lidera na tržištu.

advertoutHONDA – Honda i dalje predvodi put u inženjerskim inovacijama i preciznosti proizvodnje. Hondini motori nude pouzdane i eksplozivne performanse, na svakodnevnom nivou. Hondina tehnologija nudi više zabave uz manju potrošnju. Četvorotaktni motori rade tiše, a obezbeđuju višu efikasnost goriva, pri tom ga sagorevajući na čistiji način.

advertoutMERCURY – Od osnivanja 1939. godine, Mercury radi na razvoju i unapređenju kvaliteta vanbrodskih motora. Rezultat takvog rada su motori koji nadmašuju industrijske standarde, uz izuzetan odnos uloženog naspram dobijenog. Mercury pokriva čitavu liniju, od lako prenosnih i ekonomičnih motora, do onih najviše klase pod oznakom Verado.

advertoutEVINRUDE – Više od 100 godina inovacija i uspeha. Evinrude brand vanbrodskih motora jači je nego ikad i vodeći u industriji, probijajući granice i postavljajući nova merila celo stoleće. Globalna firma koja zna i ceni inovativnost i novitete kako bi pružila svojim korisnicima i klijentima besprekorno iskustvo i performanse.