zgrada-advertoutADVANCE gumeni i RIB čamci predstavljaju spoj duge tradicije, iskustva, visokog kvaliteta i modernog dizajna.

ADVANCE gumeni i RIB čamci su razvijeni na temeljima proizvodnje fabrike SportStar, najvećeg proizvođača sportske opreme i gumenih čamaca na prostorima bivše Jugoslavije. Tokom četiri decenije postojanja, SportStar je bio sinonim za najviši standard i kvalitet gumenih čamaca.

Proizvodni sektor brenda ADVANCE se nalazi u Beogradu, a mnogi radnici koji su učestvovali u stvaranju legendarnih Sportovih čamaca su nastavili da prenose godinama sticano iskustvo u proizvodnji gumenih čamaca.

Osnovu ADVANCE filozofije predstavlja istrajan rad na stvaranju novih i modernih modela, kao i detalja svakog gumenog i RIB čamca. Poseban značaj i pažnja se posvećuju projektovanju čak i najsitnijih detalja. Kombinovanjem najsavremenijih materijala i ručne izrade, uz dokazanu tehnologiju, proizvodnja ADVANCE čamaca se zasniva na najvišem kvalitetu izrade, kao garancije za dugotrajan i pouzdan proizvod. Stremeći ka kontinuiranom razvoju ADVANCE svoju pažnju usmerava na zahteve samih kupaca i njihovu potrebu da se osećaju sigurno i zadovoljno u vožnji svojih čamaca. U tom smislu nudimo dobru garanciju, pouzdan servis i postprodajne usluge.